Viktig påminnelse ang. trivselreglerna

Styrelsen vill på förekommen anledning informera om följande trivselregler som alla medlemmar åtagit sig att följa. Innan vi tar kontakt med berörda parter så vill vid med denna påminnelse nå ut till samtliga medlemmar, med förhoppningen att det är tillräckligt.

Markiser och insynsskydd

Markiser och insynsskydd får inte avvika från husets färgskala. Andra färger än de som anges nedan tillåts ej.

  • För balkongskydd gäller mattsvart markisväv, typ Sandatex 407/324, RAL 7021 eller liknande.

  • Markiser ska vara av modellen Nordic Light, FA 42 utan kappa, med svart pulverlackerad kassett som i infällt läge är helt döljer markisen. Väv ska vara ljusbeige, typ Sandatex 15/1 RAL1013 eller liknande. Markisen får inte vara bredare än balkongen

Blekta tyger är således inte heller tillåtet och måste avlägsnas.

Förvaring i allmänna utrymmen

Det är inte tillåtet att förvara privata saker på föreningens gemensamma ytor. Det skulle snabbt bli kaotiskt om alla förvarar sina saker i garage, trapphus och gångar. Städningen kan ej utföras ordentligt samt att brandsäkerheten hotas på grund av begränsade utrymningsmöjligheter.

Vad behöver jag göra?

  1. Montera ned eventuella markiser eller insynsskydd i fel färg eller dåligt skick.

  2. Ta undan skor, cyklar, blommor, möbler med mer som förvaras i t.ex. trapphus.