Allmänt

Om Brf Snickarboa

Bostadsrättsföreningen Snickarboa består av två hus med fyra respektive sex våningar, med sammanlagt 47 bostadsrätter som är belägna i området Annedal, Mariehäll i Stockholms kommun. Husen är byggda av Folkhem och ritade av Joliark arkitekter och projektet nominerades till priset Årets Stockholmsbyggnad 2013 av Stockholms Stad.

Samtliga lägenheter har egen balkong eller uteplats, samt flera franska balkonger. Husens byggår är 2012 och fastighetsbeteckningen Mattisborgen 2. Föreningen är äkta. Fastigheten är upplåten med tomträtt och nuvarande avtal löper ut 2020. Inga planerade renoveringar finns, men en underhållsplan för fastigheten upprättades 2017 för de kommande 40 åren. Föreningen har inga lokaler eller hyresrätter.

Om Annedal

Annedal är ett område i stadsdelen Mariehäll i Bromma i västra Stockholm. Det är beläget vid Bällstaån rakt öster om Solvalla. Namnet Annedal kommer från en tomt vid Bällstaån, som på 1880-talet ägdes av en Anna Augusta Wickman-Olsson. Området som tidigare var industrimark består nu av ca 2 000 lägenheter där de första kunde flytta in under februari 2011.

 

Adress

Besöksadress

Pippi Långstrumps gata 37-39
168 70 Bromma

Fakturaadress

3368 BRF Snickarboa
C/O SBC
Box 5
851 02 Sundsvall

Organisationsnummer 769619-3726


Avgifter

Avgiften är baserad på lägenhetens andelstal. I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning, källsorteringsrum, källarförråd. 

En obligatorisk avgift tillkommer för bredband. Denna innebär dock i realiteten en besparing för hushållen, eftersom kostnaden för individuellt tecknade bredbandsabonnemang uteblir.

För mer information och kostnader, se den praktiska informationen.


Medlemskap

Medlemsansökningar hanteras av vår ekonomiska förvaltare, SBC. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande accepteras. Andrahandsuthyrning godkänns; läs mer här.


Faciliteter

Fjärrvärme och vattenburen golvvärme i varje lägenhet bortsett från badrum som har elektrisk golvvärme. Föreningen är ansluten till Bahnhofs fibernät där 1000/1000 Mbit bredband och faktureras separat. TV från Sappa och telefoni finns som tillval. Gemensamma utrymmen består av barnvagnsrum och cykelrum.

Föreningen har ett varmgarage med 31 st parkeringsplatser och fyra MC-platser.

För mer information och kostnader, se den praktiska informationen.


Styrelsen

Gabriel Lundmark, ordförande
Sofia Lönnqvist, kassör
Marie-Louise Ström, sekreterare
Joachim Hagström, ordinarie ledamot
Mikaela Wallin, ordinarie ledamot
Theresia Hagelberg, suppleant
Karl Reivant, suppleant
Tolga Sahin, suppleant

Kontakta oss här. 


Dokumentation

Stadgar

Här kan ni läsa föreningens stadgar i PDF-format.

Årsredovisning

Årsredovisningar laddas upp så snart de finns tillgängliga. Av revisor signerat exemplar laddas upp kort därefter.