Tack och fläckigt

Styrelsen tackar alla som deltog eller bidragit före/efter till att städdagen blev mycket lyckad.  

Nu kan vi ju nästan tro att det var höststäddag istället för vårstäddag. Eftersom det både haglat, snöat och regnat. Dessvärre har det även påverkat trätrallen på några ställen där oljan inte hade hunnit torka. Vilket har resulterat i fläckiga trädäck på några ställen. 

Gör ingenting just nu eftersom vi har ett lömskt väder. Förhoppningsvis försvinner fläckarna när det blir sol och värme igen. Trädäcken behöver torka ordentligt. Skulle fläckarna inte försvinna så har vi fått rekommendation att göra rent med trallrent igen och därefter olja. Är det risk för nederbörd av nåt slag så ska vi undvika att olja trädäcken.  

Nu är vi trötta på vinter och kyla.

Hälsningar Styrelsen