Information från valberedningen

Som ni säkert sett har styrelsen kallat till en extrastämma den 30:e januari. En medlem i Brf Snickarboas styrelse har önskat lämna sitt uppdrag. Vi söker därför en ny ledamot som kan väljas in på stämman.

Styrelsen träffas ungefär en gång i månaden och delar i god anda upp arbetet mellan sig. Eftersom föreningens hus är ganska nya är inte styrelsearbetet tyngt av exempelvis större underhållsfrågor.

Valberedningen tar tacksamt emot intresseanmälningar via e-mail eller telefon, se kontaktuppgifter nedan. Vi kommer även gå runt i husen för att ta emot intresseanmälningar och svara på eventuella frågor. Med vänliga hälsningar

Valberedningen

Jonas Beskow (Åhuset) 070 - 317 62 77
Elin Blomkvist (Gårdshuset) 070 - 350 60 46
Michael Stavbäck (Gårdshuset) 073 - 620 08 68

E-mail: valberedningen@brfsnickarboa.se