Nya laddplatser vecka 4

Fler laddplatser

Installation av 11 nya laddplatser planeras till vecka 4. De kommer att installeras längsmed långsidan i garaget och vi kommer att behöva flytta om lite så att de med behov får ett uttag.

För att få laddplats

Om du är i behov av laddplats, anmäl dig till parkeringskön och välj laddplats även om du redan har en vanlig plats och även om du redan anmält intresse på annat sätt, så att vi får ett register över vilka som måste flyttas. Välj laddplats i formuläret, förstås.

Ansök här

Garageplatserna längs långsidan

Du som har en parkeringsplats längs långsidan i garaget idag och inte har behov av en laddplats kommer att behöva byta till en annan plats. Styrelsen rekommenderar i första hand att ni diskuterar medlemmar sinsemellan och kommer överens om ett byte med någon som behöver laddplats. Det har fungerat bra tidigare och medfört smidiga byten utan sura miner.

Om detta misslyckas så ska du som har behov av laddplats kontakta styrelsen, som i första hand kommer att begära ett byte och i andra hand säga upp avtalet.

Eventuella outhyrda laddplatser är att betrakta som vanliga parkeringsplatser till dess vi har intressenter.

Flytta bilen

Du som står längsmed långsidan kommer att behöva parkera lite längre ut (ca 1 meter) från väggen, så att installatörerna kommer åt att jobba. Mer information kommer när vi har ett installationsdatum.